2020: Nieuw materiaal, duurzaamheid en acht nieuwe tenten

Nieuwe ramen in de tentwand.

Om mij voor te bereiden op een nieuw en drukker festivalseizoen in 2020, is uitbreiding van het aanbod een must. Dit jaar wil ik twee keer zo veel tenten aan kunnen bieden. Dat betekent dus hard werken deze winter. Zagen, kanten, schuren en lakken.

Maar ook is dit een goed moment om de Poe Tent nog verder te verbeteren. Één van mijn eigen verbeterpunten is duurzaamheid.

Ik recyclede al een hoop materialen en spullen zoals onder andere de mooie stoelen. Maar voor het frame gebruikte ik nog tropisch hardhout. Dat kan natuurlijk echt niet. Dus kies ik er voor om het ontwerp iets aan te passen en al het tropische hout te vervangen door gerecyclede eikenhouten vloeren.

Ook wil ik graag iets doen met de feedback van de gebruikers. Vanaf dit jaar krijgen alle tenten twee ramen en er komt bergruimte onder het bed/de bedden.